Info vdr. de næste par dage fra Balco:

Der vil ikke komme noget særligt mandskab på pladsen, men vi vil få udført nogle huller i facaden, så vi ved hvilke udfordringer der evt. kan være.

Jeg er lige blevet informeret i dag om, at vi ikke har modtaget alle typer altanrammer iht. til vores fremdrifts plan. Dette betyder, at vi først får leveret materiale til dobbeltaltanerne slut næste uge (uge 32), så denne opstilling vil først komme i gang ugen efter.

Dette er igen beklageligt, men jeg er helt sikker på at det ikke vil have indflydelse på vores slutdato, da jeg mener det er det rigtige mandskab der er sat på denne sag, på trods af den kedelige start.

Jeg ved også at mine udmeldinger samt svar vedr. fremdrift/opstart ikke har været tilfredsstillende, men håber det bliver bedre når vi nu kommer ordentligt i gang.

Jeg gør opmærksom på at denne mail er skrevet på baggrund af den viden jeg har dags dato.” – Kenneth (Balco).

Dette er blot til info.

Vi skal nok komme med information løbende, så snart vi modtager den.

Mvh Bestyrelsen

Kategorier: Altanprojekt